AD Den Haag Vier restaurants in top GaultMillau

//AD Den Haag Vier restaurants in top GaultMillau

AD Den Haag Vier restaurants in top GaultMillau

DEN HAAG AD  4 November 2015 Vier restaurants uit de regio Den Haag bevinden zich volgens de jongste ranglijst van GaultMillau in de eredevisie van Nederland. Hanting en de Raffles uit Den Haag, Seinpost uit Scheveningen en Villa La Ruche Voorburg kregen allen zestien punten toebedeeld in de nieuwe gids die maandag 1 november werd bekend gemaakt. De hoogste scores gingen met 19,5 punten naar Interscaldes (Kruiningen), De Leest (Vaassen) en De Librije (Zwolle). Als het om een aparte lijst van de Aziatische keuken gaat (Chinees, Indonesisch, Japans, Thais en gecombineerde keukens) doet Den Haag het helemaal goed, want de lijst wordt aangevoerd door Hanting en The Raffles. Ook Manderin Palace, Mochi, Oni Japanese dining, Phuket, Umami by Han (alle Den Haag) zijn in de top terug te vinden. Bij de Italiaanse restaurants wordt de lijst met 11 punten afgesloten door Vino & Cucina (Den Haag).

 

COLLAGE

 

By | 2016-11-19T12:35:56+00:00 november 11th, 2015|Geen onderdeel van een categorie|0 Comments

Geef een reactie