Ik wil mosselen eten! Check Out “Mochi Den Haag”

/, Restaurant/Ik wil mosselen eten! Check Out “Mochi Den Haag”

Ik wil mosselen eten! Check Out “Mochi Den Haag”

This post is also available in: Engels

Loading...

-Mosselen-  Deze week van 6  tot en met 11 September 4 speciale mosselgerechten op onze menu-kaart. Alle 4 voor maar €  29,= per persoon.

 

Ik heb altijd al gevonden dat mosselen een geweldige smaak hebben. Voor mij vallen zij in de categorie “complete smaak” (zoute-haring en tomaten vallen bijvoorbeeld ook in deze categorie), je hebt dan ook nauwelijks iets of eigenlijk niets nodig om er aan toe te voegen. De smaak is van zichzelf al zo goed dat een toevoeging weinig zin heeft anders dan het toe voegen van ingrediënten die je zelf of je gasten erg lekker vinden.

 

Net nu ik bezig ben met mosselen en ik op internet wat meer informatie tracht te vinden stuit ik op een site die “mosselweek.nl” heet. Blijkbaar is het deze week Nationale Mosselweek… Dat noopt meer mosselgerechten aan te bieden dan ik eigenlijk van plan was. Die ga ik nu dan maar even verzinnen…Op de foto bovenaan het artikel zie je gewokte mosselen met gebrande tomaatjes (die lokaal in de stad Den Haag verbouwd zijn), chili olie en jong tomatenloof. Maar die had ik al eerder verzonnen.

Voorts denk ik nu aan  “Mosselen met Krokante Rijst en Gebruinde Boter”. “Mossel Tabouleh met Agar van Tomatenthee” gaan we ook proberen. Dan nog iets gebakken? uhh nee, er is al gebruinde boter aanwezig. Grillen is onzin want dan raak je het sap kwijt!  :-/ Wacht FF….. Zei ik sap? Yessss, dan word het Mosselsoep met “Chrysanten en Zijde Tofu”. Huh?

tomato_leaf_tea_testing
eating_tomato_leaves

Vier gerechten allemaal met mosselen en omdat het “Nationale Mosselweek” is mogen jullie ze alle vier komen opeten voor € 29,= per persoon. Is dat FF gaaf?

 

Foto’s van de drie extra gerechten zullen spoedig volgen dan kan je in iedergeval alvast 1 van je zintuigen gebruiken om het te proberen. Een tafel kun je op onze reserveer-pagina gemakkelijk reserveren. Tot snel, Patrick & Lissette

 

PS: Met grote en hartelijke dank aan Etienne Werner wegens support en fotografie 😉

By | 2016-11-19T12:35:56+00:00 september 5th, 2016|Menu-Kaart, Restaurant|0 Comments