Mochi gaat sluiten

//Mochi gaat sluiten

Mochi gaat sluiten

This post is also available in: Engels

Meld je direct aan via deze link voor de afscheid avond! RSVP verplicht!

[als eerder vermeld in de krant en via facebook]

Na ruim 10 jaar hard werken en genieten is het tijd om de deuren van Mochi te sluiten en afscheid te nemen. Wij hebben genoten van deze 10 jaar, van het mogen bereiden van heerlijke en verrassende gerechten voor onze gasten en Mochi vrienden, jullie dus. Het waren 10 mooie jaren met ups en downs maar vooral ups en veel plezier van de ervaringen.

Mochi sluit haar deuren op 1 Juni 2017. De Laatste gelegenheid voor diner zal zijn op 31 Mei 2107.
Wij willen afscheid nemen van onze gasten en Mochi vrienden. Van onze fantastische medewerkers en leveranciers. Hun inzet, de liefde voor het vak, hun dikke huid en collegialiteit naar ons en onze gasten was fenomenaal. Wij gaan het werk, de sfeer, de interactie met de medewerkers al onze gasten enorm missen. Bij Mochi hebben we gewerkt vanuit ons hart en het verlangen mensen te verwennen en vanuit die gedachte verrassend en goed eten te bereiden.

Kom afscheid nemen en reserveer snel je tafel.
Kom langs voor de final countdown door nu te reserveren. Eigenlijk rekenen wij dagelijks op jullie aanwezigheid tot en met de laatste dag. De openingstijden tot en met de het einde zijn de gehele week van 18.00 tot 00.00 uur.

SAVE THE DATE!
Er wordt “as we speak” nagedacht over een passende afsluiting met muziek en wat je van Mochi mag verwachten. De afsluiting zal zijn op woensdag 31 mei 2017.

Dank voor jullie steun en vriendschap, Mochi is nu, en Mochi was toen. Zorg, dat je voordat Mochi een herinnering is, de beleving hebt kunnen ervaren.

Meld je direct aan via deze link voor de afscheid avond! RSVP verplicht!

Lissette, Patrick en medewerkers

 

 

By | 2017-07-15T16:14:09+00:00 mei 27th, 2017|Restaurant|0 Comments